Fetacreme med krydderurter

En cremet, letsaltet og krydret fetacreme, der passer rigtigt godt til krydrede retter, eksempelvis fra det græske eller italienske køkken. Den er også god som dip eller som tilbehør til en rødbedesalat, eller andre mere smagsneutrale salater 😉 ..

Opskriften er til 3-4 personer

Fetacreme

Klik for større version.

Ingredienser
150 g. græsk fetaost
1½ dl. skyr*
½ bundt kruspersille
2-3 fed hvidløg
Frisk kvernet peber (og salt)

Fremgangsmåde
Start med at skylle og hakke persillen fint.

Pil og riv hvidløget fint, bland det sammen med persillen og skyr.

Riv eller hak fetaen fint og bland det sammen med skyrblandingen.

Smag det til med frisk kværnet peber, og evt. en smule salt, efter hvor salt din græske feta er.

Lad fetacremen trække på køl, gerne i et par timer.

Server fx fetacremen til en god salat, til forskellige små tapasretter, til krydrede græske eller italienske retter.

Tip!
*I stedet for skyr kan du også anvende fromage frais, creme fraiche eller et andet lignende mælkeprodukt.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*