Nemme eiskonfekt med mørk chokolade

Noget af det der minder mig om jul, er de forskellige slags hjemmebagte småkager, julemaden og ikke mindst konfekten. Herunder skal der i vores familie, altid være den klassiske ‘eiskonfekt’. Også selvom de er hvinende søde, så smager de jo SÅ godt! 😉 her har jeg selv lavet dem – og ud over, at de er suuuper nemme at lave, så smager de jo også hamrende godt. Jeg har dog lavet dem med mørk chokolade, i stedet for, at de kun er lavet på ren mælkechokolade, som de originale – og det gør dem bestemt kun bedre 😀 ..

Klik for større version.

Opskriften er til 20-25 stk.

Ingredienser
150 g. mørk chokolade 70%*
50 g. kokosolie
Et nip salt

Fremgangsmåde
Smelt chokoladen i en tykbundet kaserolle – eller over vandbad.

Deri tilsættes kokosolien og salten og blandes godt sammen med chokoladen.

Hæld chokoladen over i de små forme og sæt dem på køl med det samme. Tag dem først ud, lige før de skal spises – de bliver hurtigt bløde i det. Nyd hver en mundfuld 😉

Tip!
*Jeg anvendte cirka 100 g. 70% mørk chokolade og 50 g. lys chokolade. Vil du lave dem som de originale, kan du jo bare lave dem på ren mælkechokolade. Jeg kan bare godt lide, den smule bitterhed, som den mørke chokolade har.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*