Nemme & lækre proteinpandekager med banan og kokos

Nogle super lækre og ikke mindst nemme små pandekager, der har et naturligt højt proteinindhold, uden at tilsætte proteinpulver og diverse andre former for berigelse. De smager fantastisk, specielt med en anelse mørk chokolade, kokos og bananer ovenpå. De kan serveres som et morgenmåltid eller dele af et, eller som en sund dessert! Enjoy 😀 ..

Opskriften er til ca. 8-10 små pandekager

Luftige proteinpandekager

Klik for større version.

Ingredienser
4 mellemstore æg
4 spk. fintvalsede havregryn
6 spk. hytteost

Desuden
Kokosolie eller smør til stegning
Kokosflager
En anelse god mørk chokolade
1-2 bananer

Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en skål, pisk dem sammen med de øvrige ingredienser, med en stavblender.

Varm en stor pande eller en blinispande op med lidt smør eller kokosolie derpå.

Steg 4 små pandekager af gangen over middelhøj varme. Vend dem, når de er gyldne på den ene side.

Server dem med lidt hakket mørk chokolade over, så det smelter på dem, sammen med nogle bananskiver og lidt kokoschips.

Spis dem med det samme.

Tips
Du kan sagtens lave en stor portion pandekager og spise af dem dagen efter, de holder sig fint, så længe at de står på køl og lige bliver lunet inden de skal spises.

Velbekomme.

Share

Comments

  1. christina says

    Hej jeg bor i udlandet og vil gerne bruge jeres opskrifter , men jeg ved ikke hvad man. Kan erstatte feks hytte ost med . Har i nogen forslag ??

    • linelomholt says

      Hej Christina,
      Jeg har ikke lavet lige denne opskrift, med andet end hytteost. Men jeg kunne meget vel forestille mig, at du kunne erstatte det med flødeost, fromage frais el. en tyk creme fraiche.

Speak Your Mind

*