Nemt at lave, fx som en slags frokostret, i madpakken eller som tilbehør på en buffet, i mindre stykker. Laksen kan byttes ud med en anden form for fisk, fjerkræ, kød eller vegetarisk fyld. 😀 Det er meningen at de skal være lette og lækre, og derfor er der ikke specielt mange grove grøntsager i..
Opskriften er til 4/8 stk.
Ingrdienser
4 store wraps*
200 g. røget laks
1 bakke babysalat
1 bøtte øko krydderflødeost
Desuden
Tomat, agurk og evt.
revet gulerødder
Fremgangsmåde
Du kan vælge at lune dem, eller at lade vær – anvender du krydderflødeost, er det anbefalelsesværdigt at lade vær, da det nemmere vil kunne smelte og løbe ud af enden på wrappen.
Skyl babysalaten og de øvrige grøntsager – forbered dem, så det er nemt at gå til, når pandekagerne skal tilberedes.
Smør tortillapandekagerne med krydderflødeosten og fordel laksen ligeligt, midt på alle pandekagerne.
Fordel nu babysalaten ovenpå laksen. Derefter tilsættes agurk, tomat og revet gulerod. Rul pandekagerne stramt, så de ikke går op, og skær dem skråt over, så det ser pænt ud.
Jeg skar dem midt over, og fik dermed 8 stk. Du kan også bare servere dem hele, alt efter smag.
Server pandekagerne med det samme, eller tag dem med i madpakken.
Tip!
*Med wraps menes der tortillapandekager – og de må gerne være grove.
I netto kan man købe ‘rugwraps’, der mætter rigtigt godt, og har et højere indhold af kostfibre, end de helt almindelige pandekager.
Indholdet af grøntsagerne kan frit varieres, dette er bare en ret, der efter min mening skal være simpel, let og lækker – og derfor har jeg ikke anvendt for mange former for fyld.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Mmm ja. Wraps med laks <3 Har selv lige lavet nogle der mindre om dem. Det er bare den perfekte kombination!
Kunne ikke være mere enig – smager bare fantastisk! 😀