Skyr med nektariner, blåbær & kakaonibs

En super sommerlig morgenmad eller mellemmåltid. Her har jeg anvendt hvad jeg lige havde til rådighed af råvarer. Kombinationen af de søde og modne nektariner, med de friske blåbær og de sprøde kakaonibs er SÅ god – tilsæt så en anelse peanutbutter, udrørt med skyren og du har en helt fantastisk ret. Nogen gange er reste-mad slet ikke så ringe 🙂 ..

Opskriften er til 2 portioner

Ingredienser
Skyr med nektariner blåbær og kakao nibs500 g. skyr – 0,2% fedt
2 spk. peanutbutter usødet*
2 modne nektariner
100 g. friske blåbær
2-3 tsk. kakao nibs

Eventuelt
Det kan være lækkert, at drysse
med hakkede nødder hen over..

Fremgangsmåde
Start med at skylle frugterne.

Skyren røres op med peanutbutteren, eller hældes bare naturel ned i en serveringsskål.

Skær nektarinerne ud, fordel dem over skålene, drys med de friske blåbær over og til sidst med kakaonibs.

Servér og nyd i sommervarmen..

Tips
*Peanutbutter kan undlades, hvis du gerne bare vil have din skyr naturel – anvend da i stedet måske lidt hakkede nødder, for at få lidt sunde fedtsyrer ind i måltidet.

Anvender du dog peanutbutter, køb så en usødet variant, hvor der ikke er tilsat sukker. Det er typisk de økologiske varianter, der er usødet.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*