Facebook-gruppe

Til alle læsere;
I forbindelse med at bloggen fik nyt lækkert design for noget tid siden, oprettede jeg også en Facebook-gruppe..

FacebookgruppeDet er meningen at gruppen er for alle dem som ikke lige får kigget så ofte her på bloggen, enten på grund af tidsmangel, fordi de glemmer det, eller af andre årsager ikke får gjort det, skulle det være en nemmere måde for jer, at få set de nyeste opskrifter herfra bloggen.

Facebook-gruppen er også stedet hvor der efterhånden som der kommer noget relevant op i medierne omkring sundhed, vil det blive postet derinde. Men det er selvfølgelig også meningen at I kan lægge et link ind på væggen, hvis det er noget som I mener kunne være relevant for de andre medlemmere.

Jeg håber at I har lyst til at ‘like’ siden, eller bare vil kigge forbi derinde.
I må også meget gerne fortælle om den til andre – eller opfordre dem til enten at like Facebook-siden, eller at besøge min blog 🙂

Da jeg selvfølgelig lægger alle opskrifterne op, fordi jeg er interesseret i at dele dem med jer alle sammen, ville det være super fedt, hvis I enten på facebook-siden eller herinde, på bloggen ville skrive hvilke opskriftstyper, I godt kunne tænke jer nogle flere af, så jeg også har en fornemmelse af hvilken retning det er at jeg skal gå..

Tak fordi at I læser med herinde – det betyder meget for mig 🙂

Bedste hilsner

/Line

 

 

Share

Speak Your Mind

*