Hjemmelavede blinis med stenbiderrogn & røget laks

Dette er en ret, der ofte serveres som en simpel og lækker forret. Og det er den, i den grad også! De lækre lune blinis passer perfekt, sammen med de salte stenbiderrogn, som jo bare skal nydes, når de er i sæson og til at betale!  Og så er det en forret, der er nem at gå til og som f.eks. kan forberedes i forvejen, før gæsterne kommer og pynte dem lige før servering 😉 ..

Klik for større version.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser
2 mellemstore blinis pr. person
købte eller hjemmelavede 

Topping
300 g. stenbidderrogn
4 skiver røget laks
1 lille bøtte creme fraiche 18%
1 stort finthakket rødløg
1 helt bundt frisk dild

Fremgangsmåde
Start med at bage blinisene eller lun de købte blinis.

De lune blinis anrettes. Fordel ca. en teskefuld cremefraiche, en god teskefuld stenbidderrogn, ½ stykket rullet røget laks, en lille dusk dild, samt en smule finthakket rødløg på de lune blinis.

Server dem med det samme.

Tip!
I stedet for stenbiderrogn, kan du anvende kaviar eller andre forme for rogn.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*