Dette er en ret, der ofte serveres som en simpel og lækker forret. Og det er den, i den grad også! De lækre lune blinis passer perfekt, sammen med de salte stenbiderrogn, som jo bare skal nydes, når de er i sæson og til at betale! Og så er det en forret, der er nem at gå til og som f.eks. kan forberedes i forvejen, før gæsterne kommer og pynte dem lige før servering 😉 ..
Opskriften er til 4 personer
Ingredienser
2 mellemstore blinis pr. person
– købte eller hjemmelavede
Topping
300 g. stenbidderrogn
4 skiver røget laks
1 lille bøtte creme fraiche 18%
1 stort finthakket rødløg
1 helt bundt frisk dild
Fremgangsmåde
Start med at bage blinisene eller lun de købte blinis.
De lune blinis anrettes. Fordel ca. en teskefuld cremefraiche, en god teskefuld stenbidderrogn, ½ stykket rullet røget laks, en lille dusk dild, samt en smule finthakket rødløg på de lune blinis.
Server dem med det samme.
Tip!
I stedet for stenbiderrogn, kan du anvende kaviar eller andre forme for rogn.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind