Julede ‘rocky roads’ med Bridge blanding

Kender du ikke ‘rocky roads’ er det faktisk ‘bare’ smeltet chokolade, der er rørt med forskelligt knas, fx nødder eller skumfiduser – eller som her, Bridge Blanding – og som giver de her små knasende chokolade hapsere. Det er super nemt at lave – og så smager det ikke mindst vanvittigt godt 😉 de her har fået lidt et julet touch. De er geniale som julekonfekt til julebordet, ved julefrokosterne eller efter julemiddagen. Grunden til at de her smager så godt er nok den gode kombi af knas, de seje skumfiduser og de søde rosiner. Mums 😉 .. 

rocky-roads-med-bridge1

Klik for større version.

Opskriften er til 10-12 stk.

Ingredienser
60 g. smør
150 g. mørk 70% chokolade
25 ml. lys sirup
1 pose Bridge blanding (85 gram)
35 g. mini marshmallows
½ dl. rosiner

Fremgangsmåde
Bland smør, chokolade og sirup i en tykbundet gryde.

Varm det langsomt op til det har en ensartet konsistens og smørret er smeltet helt.

Tag cirka 1/3 del af den smeltet masse fra – hæld det i en anden skål. I en større skål hældes chokolademassen ned i, hvori bridge blanding, marshmallows og rosiner tilsættes.

Bland det grundigt sammen, til du har en ensartet masse. Beklæd en lille bradepande, eller en springform med husholdningsfilm. Tilsæt den blandede masse og fordel det grundigt, så det er jævnt fordelt.

Over denne masse hældes den sidste tredjedel chokolademasse. Drys et let lag florsukker over og dæk det til med husholdningsfilm.

Sæt det på køl i 3-5 timer og gerne natten over.
Skær det ud i mindre stykker – gerne i 2×2 cm, eller som små bars. De er ret søde – så skæres de ud i større stykker, kan det godt blive en rimelig ‘sød fornøjelse’ 😉

Server dem kolde.

Tip!
Du kan også lave dem med nødder og kiks (se HER) eller med 2 slags chokolade (se HER).

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*