Fyldt kyllingebryst med krydderflødeost & urter

Denne opskrift er udarbejdet, på baggrund af inspiration fra andre retter. Det smager super godt og så er det en god metode til at variere måden at lave retter med kylling i. 😀 Server kødet til forskellige salater, stegte kartofler og/eller andre former for tilbehør..

Opskriften er til 3 portioner

Klik for større version.

Ingredienser
3 kyllingebryster
1 bundt kruspersille
170g. krydderflødeost
2 fed hvidløg
1 tsk. pesto
salt, peber

Fremgangsmåde
Skær sener og evt. overflødigt fedt fra kyllingebrystet.
Tag en filetkniv eller en mellemstor kniv og skær midt ind i kyllingebrystet, uden at der skæres op andre steder end i den ene ende hvor kniven stikkes ind.

Skyl persillen grundigt og hak det fint. Pil og riv hvidløget ned i en skål sammen med persillen, flødeosten og pestoen.

Rør det grundigt sammen og smag til med salt og peber. Det må ikke være for salt da kødet skal krydres udenpå ved stegning også.

Blandingen hældes i en sprøjtepose med glat tyl og 1/3 del af flødeosten sprøjtes i hvert kyllingebryst og lukkes ved hjælp af en tandstik.

Steg kyllingebrystet i olie og med valgfri krydderri, salt og peber. Steges ved middel varme i cirka 10 minutter. Lad dem trække i et par minutter.

Skær kyllingebrysterne skråt over ved servering, eller server dem hele. Vær dog opmærksom på at flødeosten godt kan flyde lidt ud af kødet, når de skæres over. Husk at fjerne tandstikkerne.

Tip!
Kyllingen kan både serveres som frokost, aftensmad og som pålæg dagen efter tilberedning.

Server kyllingebrystet til en grov og fyldig salat (se under ‘salater’) og f.eks noget hjemmebagt brød med en hjemmelavet tzatziki til.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*