Spidskålssalat med ananas & kokos

Denne salat er en sødlig salat, der er passer godt til de fleste retter, og som stadigvæk er sprød og sommerlig i smagen..

Opskriften er til cirka 3 portioner

Ingredienser
½ spidskål
136g. ananas på dåse
1 håndfuld mandler
1 håndfuld kokosmel
1 håndfuld solsikkekerner
1 håndfuld rosiner

Fremgangsmåde
Snit spildskålen fint på et mandolinjern eller i en foodprocessor med snitte/hakke funktion.

Alternativt kan det også hakkes meget fint i hånden med en skarp køkkenkniv.

Åbn dåsen med ananas der f.eks er skåret ud i stykker, hæld saften over spidskålen. Hak mandlerne groft, bland det med spidskålen, kokosmel, solsikkekerner og rosiner.

Servér salaten med det samme eller lad salaten trække kort.

Tips
Salaten kan serveres til alle typer kød, vegetarretter, ovnretter, pasta og fisk. Det er kun fantasien der sætter grænser. Alternativt kan spidskålen også erstattes af hvidkål og andre kåltyper..

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*