Sommerlig jordbærtrifli

En skøn dessert, der er sammensat af et lag knuste makroner, en lækker vanilje-flødecreme, samt en sød jordbærgrød til sidst. Det smager SÅ godt sammen og det er en dessert der uden tvivl, falder i de langt de flestes smag. 😉 Server den gerne i glas, da det giver langt det flotteste resultat. Ulempen ved at lave det i én stor skål, er at så snart den første har taget en portion, ser det allerede kedeligt og knap så pænt ud..

Jordbærtrifli

Klik for større version.

Opskriften er til 6 portioner

Ingredienser
1 portion jordbærgrød (se her)
1 portion vaniljecreme (se her)

½-3/4 pose makroner
Friske bær eller andet til pynt

Fremgangsmåde
Dagen før desserten skal serveres, fremstilles vaniljecremen, da det godt kan tage lidt tid, når den skal trække og at få pisket den op.

Jordbærgrøden laves ligeledes i god tid, så smagen rigtigt kan nå at sætte sig, imens den trækker.

På dagen samles desserten, gerne 4-5 timer eller mere, før den skal serveres.

Start med at knuse makronerne (det gør ikke noget, at der er lidt små stykker iblandt) og hav de øvrige ting klar, inkl. de glas eller skål du skal anvende.

Lav et lag med knuste makroner (2-3 spk.), derefter jordbærgrød og dernæst vaniljecremen.

Gentag processen endnu en gang og afslut med vaniljecreme.

Dæk desserten godt over med husholdningsfilm og opbevar i køleskabet til den skal serveres.

Før servering tages den ud af køleskabet 10-15 minutter, før den skal serveres, så skålen eller glassene ikke er iskolde.

Pynt med friske bær, høvlet mørk chokolade eller noget helt andet.

Tip!
I stedet for jordbærgrød, kan du anvende en anden form for frugtgrød, henkogt – eller udskåret frisk frugt.

Desserten kan holde sig i ca. 2 dage på køl.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*