Vind billetter til Irmas MAD&GLÆDE messe 2015

Så er det blevet tid til Foodlicious’ første konkurrence! Jubii 😉

Du får nemlig nu muligheden, for at vinde 2 billetter til Irmas MAD&GLÆDE messe, i Øksnehallen i København. Messen afholdes den 21. og 22. marts 2015. Billetterne kan indløses enten om lørdagen eller søndagen (eller begge dage for én enkeltperson)! Billetterne har en værdi af i alt kr. 200.

Om Irmas madmesse: “Snack dig igennem lækkerier fra mere end 90 boder og mød en lang række af Irmas leverandører og samarbejdspartnere, der gerne tager dig med bagom det enkelte produkt, og giver viden om økologi og dyrevelfærd.

På messen kan du også få inspiration til nye oplevelser med mad og vin fra blandt andre Timm Vladimir, Claus Meyer, Louisa Lorang, Morten Heiberg, Malene Smidt Hertz, Claus Holm og bloggeren bag Anne au Chocolat. Og deltage på workshops med Irmas økologiske producenter om fremtidens madvarer.

Kig også forbi Børneområdet med madeksperimentarium, pizzaværksted og madfest med Jeppe & Marie fra Lille Nørd”.

For at deltage, skal gøre følgende:

1. Gå ind på Foodlicious’ Facebook side (findes HER), LIKE siden og kommenter opslaget for denne konkurrence.

2. I kommentarfeltet for Facebookopslaget, skriver du hvilken af ovennævnte dage, du helst vil på messen. (Gælder altså IKKE her på siden – KUN på facebook siden).

3. På torsdag den 12/3-2015, trækker jeg tilfældigt lod iblandt besvarelserne på opslaget, hvor vinderen aflsløres på Foodlicious’ Facebookside i løbet af dagen.

Held og lykke! 🙂

Share

Speak Your Mind

*