Baconsvøbte grønne asparges: En nem & virkelig lækker form for tilbehør

Det højner virkelig smagen på både kød, men også på lækre friske grøntsager, der bliver pakket ind i bacon. Hvadend vi snakker Haricot Verts bønner, asparges, bacondadler (se HER) eller andet, er det både nemt og kan serveres til grillmaden, til hverdagsmaden, som den del af en lækker tapas eller noget helt andet 😀 ..

Klik for større version.

Opskriften er til 4 portioner

Ingredienser
500 grams bundt friske grønne asparges
100 g. røget bacon i skiver

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 graders varmluft.

Skyl de friske asparges godt og knæk dem, hvor de knækker naturligt. Rul en skive bacon om 1-2 asparges, alt efter hvor mange der er i bundtet. Sørg for, at du ikke ruller baconet over sig selv, så tager det længere tid om at blive sprødt – og dermed kan de friske asparges godt nå at blive kedelige og overtilberedte.

Læg dem på en bagepapirsbeklædt bradepande med lukningen nedad, så de ikke åbner sig under tilberedning.

Bag dem i den varme ovn i ca. 15-20 minutter, alt efter hvordan din ovn varmer. Men når de er gyldne, er de færdige.

Vend dem evt. halvvejs.

Tip!
Du kan anvende samme metode til friske eller frosne Haricotverts bønner, hvide asparges, hele dadler uden sten og meget andet..

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*