Hjemmelavede kokostoppe med chokoladebund

Kokostoppe er super nemt og hurtigt at lave – det kan slet ikke betale sig at købe dem færdiglavede, når de hjemmelavede er så gode. 😉 De kan serveres som et alternativ til en helt almindelig kage eller til kaffen, som en let dessert..

Kokostoppe med chokolade

Klik for større version.

Opskriften er til ca. 20 stk.

Ingredienser
2 æg
200 g. kokosmel
200 g. sukker
100 g. god 70% chokolade

Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en røreskål og pisk dem til en luftig æggesnaps sammen med sukkeret.

Tilsæt derefter kokosmelet under omrøring, til du har en ensartet masse.

Lad “dejen” trække omkring en time på køl, så den kan nå at sætte sig.

Forvarm ovnen til 175 grader, ved almindelig varme og beklæd en bradepande med bagepapir.

Form små toppe med hænderne og sæt dem med lidt mellemrum på pladen.

Når ovnen er varmet op, bages kokostoppene midt i ovnen i 8-10 min., til de er let gyldne.

Imens toppene køler af, smeltes chokoladen over vandbad og toppene pensles når de er kølet helt af.

Læg dem på siden mens chokoladen sætter sig – sæt dem evt. i køleskabet og server dem kolde.

Tip!
Du kan servere disse lækre toppe, til en god kop kaffe eller te.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*