Grillet courget salat med græsk fetaost

Her er en salat eller tilbehørsform, som både er nem og hurtig at lave – men som samtidig, heller ikke kræver særlig mange ingredienser. Den smagfulde cremede græske fetaost passer godt sammen med den smagsneutrale courget og den friske persille. Salaten kan spices yderligere op, ved at stege courgetten med frisk eller tørret chili.. 

Courgetsalat med fetaost1

Klik for større version.

Opskriften er til 4 portioner

Ingredienser
2 mellemstore grønne courgetter*
Havsalt flager og frisk kværnet peber

150 g. græsk fetaost
1 lille bundt persille
En anelse hvidløgsolie eller olivenolie

Fremgangsmåde
Varm en grillpande op over høj varme. Imens skylles courgetterne godt og skæres i ½-1 cm. tykke skiver.

Tilsmag dem med lidt havsalt flager og frisk kværnet peber. Courgetskiverne steges i et par minutter på hver side, til de har taget farve.

Anret dem på en tallerken eller et fad – og efter at have kølet af i et par minutter, smudres den græske fetaost og finthakket persille hen over skiverne.

Til sidst dryppes lidt god oliven -eller hvidløgsolie og evt. lidt havsalt, efter smag.

Salaten serveres med det samme, evt. sammen med endnu en salat, grøntsagsret og/eller lidt kød, fisk eller fjekræ som tilbehør.

Tip!
*Courgetten kendes også som zucchini eller squash. Er du ikke den store fan af denne grøntsag, kan du anvende aubergine i stedet.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*