Nemme ‘Sarah-Bernhard’ kager

Dette er den nemme udgave af ‘Sarah Bernhard kager’, hvor du anvender købe-makroner, i stedet for hjemmelavede. Her i opskriften er der ganske få ingredienser, der egentligt anvendes og da det i dette tilfælde er chokoladen og makronerne der er i centrum og dermed de smagsgivende elementer, kan det være en fordel rent smagsmæssigt, at anvende nogle råvarer der er af god kvalitet. Du kan fx anvende en god Valrhona chokolade, og købe nogle makroner der er af lidt bedre kvalitet end diskount varianten..

Opskriften er til 15-20 stk.

Ingredienser
Sarah Bernhardt kager12 dl. piskefløde
230 g. god 70% chokolade
15-20 makroner

Desuden
evt. 1-2 spk. rom
Pynt til kagerne

Fremgangsmåde
Start med at lave chokoladecremen (toppingen til makronerne).

Bring piskefløden i kog og bræk 80 gram chokolade i mindre stykker.

Rør chokoladen ned i den varme fløde og rør rundt, til chokoladen er smeltet. Lad fløden simre yderligere i et par minutter, til den begynder at få en tykkere konsistens.

Lad den køle let af og hæld den over i en lille skål. Stil chokoladecremen i køleskabet i 5 timer, eller til dagen efter, hvor den er blevet helt kold og stivnet.

Stænk evt. makronerne med at par dråber god rom – kan også undlades.

Top hver makron med en god teskefuld chokoladecreme – gerne på en sådan måde at det danner en lille ensartet top på dem alle sammen.

Smelt den resterende chokolade over vandbad.

Dyp alle kagerne i den smeltede chokolade og fordel chokoladen så det dækker toppen – enten med en kniv eller med en bagepensel.

Pynt med f.eks noget fint cupcakes pynt, frysetørrede hindbær, kandiserede violer, eller lignende.

Tips
Du kan sagtens bruge en chokolade, der ikke er ligeså kraftig i det, som den med 70% er – anvend det fx til at overtrække kagerne med.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*