Nem & lækker hjemmelavet chilimayo

Det er fuldstændig åndssvagt at gå ud og købe chilimayo, når det er så nemt, og noget billigere lige selv at røre én sammen 😉 Hvadend du laver mayonnaisen fra bunden, eller om du køber en god én, så er det gode ved det, at du selv kan justere på chiliens styrke ..

Klik for større version.

Opskriften er til 4 portioner

Ingredienser
250 ml. mayonnaise af god kvalitet
4 tsk. sød chilisauce
4 tsk. ketchup
½ tsk. friskkværnet tørret chili
½-1 tsk. stærk (piri piri) chilisauce
Frisk kværnet salt og peber

Fremgangsmåde
Start med at røre mayonnaisen sammen med den søde chilisauce og ketchuppen.

Smag derefter mayo’en til med den stærke chilisauce, den tørrede chili og salt og peber, så du selv kan styre hvor stærk den ønskes.

Husk at hvis den skal stå at trække, bliver den nok lidt stærkere efterfølgende.

Tip!
Server chilimayoen som dip til ovnstegte kartofler, ovngrønt, eller noget helt andet.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*