Gratinerede pandekager med kødfyld

Kender du det, at du altid lige har for meget mad til at smide ud, og for lidt til at der er nok mad til alle, dagen efter.. Har du f.eks for meget kødsauce tilbage fra den forgående dag, er dette en super nem måde at anvende madrester på, og til sidst få en rigtig lækker og ny ret ud af det. Retten kan selvfølgelig også sagtens laves uden anvendelse af rester. Server pandekagerne med valgfrit tilbehør, fx en salat eller en god gang guacamole med lidt grøntstave til 😉 ..

Opskriften er til 4 pandekager

Klik for større version.

Ingredienser
½ portion hjemmelavede pandekager
6-700 g. hjemmelavet kødsauce
ca. 100 g. revet ost
Krydderier efter eget valg

Fremgangsmåde
Start med at lave dejen til pandekagerne. Du kan med fordel tilsætte en smule groft mel i dejen, og fjerne det tilsvarede hvedemel, fra opskriften.

Steg pandekagerne, uden at de bliver for tykke i det.

Lav kødsaucen, eller lun den rest af kødsauce som du måtte have fra den forgånde dag. Fordel fyldet i pandekagerne, hvad der ca. svarer til 150 g. i hver pandekage.

Rul pandekagerne og læg dem i et ildfast fad og fordel den revet ost hen over. Bag dem i en opvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 minutter, eller til osten er smeltet hen over pandekagerne.

Server pandekagerne til en hjemmelavet let salat eller en anden form for tilbehør.

Tip!
Når du laver pandekagedejen, husk da at der ikke skal tilsættes sukker, vanilje og den slags til dejen, da pandekagerne i dette tilfælde ikke skal anvendes til en dessert.

Hvis du ikke har tid eller overskud til at lave dine egne pandekager, kan du f.eks købe nogle fuldkornswraps eller en anden form for pandekager, til retten.

 

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Comments

 1. Hej Line.

  Wow det lyder – og ser – lækkert ud! Det må jeg prøve på et tidspunkt! 🙂

  Hvilke krydderier ville du anbefale at bruge, og ville oregano eventuelt virke?

  // Daniel

  • Hey Daniel,
   Tak for det!
   Ja det ville det helt bestemt. Jeg anvender næsten altid oregano i min kødsauce – og det bliver altid super godt.
   Derudover kan du f.eks tilsætte paprika, timian, lidt revet hvidløg og/eller lidt sød chilisauce, alt efter smag og behag 🙂

   /Line.

Speak Your Mind

*