Sprøde grønkålschips med havsalt

Grønkål kan bruges til meget andet end blot til stuvninger og salater. Det kan rent faktisk også bruges til at lave sunde snacks af – og er man vild med smagen af grønkål, vil du også kunne lide disse super sprøde grønkålschips, der er ultra tynde og lækre 😀 ..

Grønkålschips

Klik for større version.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser
Et par store håndfulde ribbet grønkål
2 spk. olivenolie
Havsalt flager

Fremgangsmåde
Start med at forvarme ovnen til 200 graders almindelig varme.

Rib grønkålen og skyl den meget grundig, under koldt vand.

Slyng grønkålen i en salatslynge eller dup det helt tørt med et rent viskestykke.

Når ovnen er ved at være helt varm, blandes grønkålen med olie, hvorefter det fordeles ligeligt på en bagepapirsbeklædt bradepande. Grønkålen må ikke ligge i lag.

Drys med havsalt og bag dem midt i ovnen i 25-35 minutter ved 200 grader – eller til de er helt sprøde. Så hold godt øje med dem.

Lad chipsene køle af og spis dem som sunde snacks.

Tip!
Opbevar chipsene i en ilttæt beholder – fx en kagedåse.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*