Sød & forfriskende banan milkshake

Er du til iskolde milkshakes med en sød banansmag – så vil du helt sikkert elske denne milkshake 😀 den er dejligt forfriskende, med en let sødme af banan, uden at den bliver for kvalm, som mange shakes, i min optik godt kan blive. Laver du den som en form for dessert, kan den toppes af med en smule flødeskum og et drys kakao, chokolade stykker eller frisk banan 😉 mums!

banan-milkshake2

Klik for større version.

Opskriften er til 2 store glas

Ingredienser
2 dl. mælk
3 store modne bananer
4 kugler vaniljeis*
1-2 spk. vaniljesirup
(eller 1-2 tsk. vaniljesukker)

Fremgangsmåde
Start med at pille bananerne og fordel dem i mindre stykker i blenderen. Du kan alternativt også anvende tilsvarende frossen banan, hvis du fx har haft frosset modne bananer ned.

Hæld mælk og vaniljesukker eller sirup i blenderen. Blend det hele sammen, til det har en ensartet konsistens, uden klumper fra bananerne.

Derefter tilsættes vaniljeisen og blend igen, til der ikke er flere klumper.

Smag den til og server med det samme, gerne med et par isterninger i, som evt. lige kan blendes med, for at få den iskold.

Tip!
*Jeg anvendte en god italiensk vaniljeis til opskriften. Men en helt almindelig vaniljeis, eller en is med en anden smag, fx chokolade, kan også anvendes i denne opskrift.

Har du ingen is hjemme, kan du alternativt undlade det, tilsætte en sjat fløde eller lidt mere mælk.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*