Bagt laks med italiensk parmaskinke

Denne opskrift kan anvendes til hvilken som helst fisk, hvis man f.eks ikke er så vild med laks. Du kan også skære laksen i mindre bidder og anvende dem som en del af en hjemmelavet tapas..

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser
4 stykker laksefilet
1 pakke parmaskinke
Frisk kværnet peber

Fremgangsmåde
Skær laksen ud i 4 stykker – lag gerne skindsiden sidde på.

Læg laksestykkerne i et fad, kværn peber ud over laksen og fordel parmaskinken på de 4 laksestykker.

Bag laksen i 10-12 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader.

Lad laksen trække i et par minutter før den serveres.

Server laksen til tilbehør efter valg – f.eks som en del af et aftensmåltid eller som en del af en frokost.

Tips
Du kan f.eks også anvende fersk torsk til denne ret – det giver også et rigtigt lækkert resultat, hvis man kan lide denne fisk.

Server eksempelvis laksen til en hjemmelavet speltsalat eller nogle små hele stegte kartofler med en tzatziki og en let salat.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*