Denne opskrift er egentligt bare for at illustrere at der også findes andre måder, der endda kan være sundere, at lave burger på, der stadigvæk smager mindst ligeså godt som den klassiske burger 😀 ..
Opskriften er til 2 personer
Ingredienser
250g. mager hakket kylling/kalkun kød
2 fed hvidløg
1 håndfuld persille
Salt, peber
2 burgerboller
Fyld
2-4 spk. pesto
1 revet gulerød
4 blade romanie salat
1 tomat i skiver
Fremgangsmåde
Rør det hakkede kød sejt med salt og peber.
Skyl persillen grundigt og hak det fint – ordn hvidløget og riv det ned i farsen. Rør grundigt rundt i kødet.
Sæt kødet i køleskabet, til det skal steges.
Gør imens al fyldet til burgeren klar. Form bøfferne imens fedtstoffet til stegning af dem varmes op.
“Rids” bøfferne – steg dem til de er sprøde og gyldne udenpå. Helst 75 grader indeni. Saml burgeren med de forskellige grøntsager og smør bollen med pesto.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind