Let spinatsalat med ærter i sød honningedressing

En salat der er let, sommerlig og med anvendelse af grøntsager der er i sæson. Her har du en lækker salat, der er hurtig og nem at lave, og kan serveres til fisk, – kød, – eller en vegetarisk form for tilbehør 🙂 ..

spinatsalat med ærter og karse

Klik for større version.

Opskriften er til 4-6 personer

Ingredienser
1 pose friske babyspinat blade
1 bakke ubælgede ærter (500 gram)
1 lille bk. karse
3 spk. god olivenolie
1 spk. akaciehonning
1 spk. dijon sennep
Havsalt og frisk kværnet peber

Fremgangsmåde
Start med at skylle spinatbladene grundigt i en si. Kør dem i en salatslynge, eller dup dem grundigt tørre.

Imens bælges ærterne og skylles derefter under koldt vand.

Rør en dressing af olie, honning, sennep, salt og peber, til den får en tyk konsistens. Smag den til.

Rør grundigt dressingen sammen med spinatbladene i en salatskål.

Bland derefter ærterne i spinatbladene, klip karsen og drys den over salaten.

Server med det samme. Fx sammen med en anden salat, hvori der er godt med grove grøntsager.

Tip!
Bland evt. andre former for grøntsager i salaten, hvis det er at foretrække.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*