Dette er opskriften på en super lækker og sund dessert. Opskriften kan fx varieres i form af hvilken form for topping der serveres til. Dette kunne sagtens være et bud på en nem og lækker Paleo/stenalder kost-dessert, men også et bud på en dessert uden gluten og laktose..
Opskriften er til 12 stk.
Ingredienser
2 modne bananer
5 spk. kokosmel
3 M/L æg
Smør og/eller kokosolie til stegning
Desuden
Friske bær, frugt, mørk chokolade
kokosflager, eller andet til topping.
Fremgangsmåde
Pil bananerne, skær dem i mindre stykker og blend dem sammen med kokosmelet og æggene, til du har en ensartet masse.
Varm en pande op (gerne en blinispande, hvis du har sådan én) – tilsæt lidt smør eller kokosolie.
Lav mini pandekagerne. Steg 4 af gangen og vær opmærksom på, at pandekagerne ikke tager for meget varme. Steg dem derfor over middel varme.
Sørg for at vende dem ofte – og imens de steger klargøres tilbehøret.
Hver gang du laver en ny omgang pandekager tilsætter du lidt mere smør el. olie til panden.
Server pandekagerne lune sammen med tilbehøret. Det smager f.eks super lækkert med lidt mørk hakket chokolade, frisk frugt og/eller kokosflager over de lune pandekager.
Tip!
Du kan også servere pandekagerne med lidt svitsede lune kanelæbler til lidt creme fraiche eller en anden form for tilbehør.
Pandekagerne kan med fordel, serveres som en del af en brunch eller morgenmåltidet.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
De pandekager ser bare lækre ud, dem skal jeg vist have afprøvet.
Tusind tak for det – de er virkelig også gode! 🙂
/Line
For nørderne kan pandekagerne med fordel steges i kokosolie, eller til nød til klaret smør:-)
Lavede dem i dag – mums! Stegte dem i kokosolie og rev lidt 86% chokolade over … yummie!
Uhm, det lyder også bare super lækker, Charlotte 🙂
Er der nogen som har erfaring med at lave dem dagen inden?
Mvh Signe
Jeg har ofte lavet dem, så jeg har til et par dage. Og det fungerer super godt, bare de lige bliver lunet 🙂
Er kokosmel det flagede eller det fedtreducerede “rigtige” mel?
Opskriften er lavet med helt almindelig kokosmel 🙂