Sundere paleo pandekager med banan & kokos

Dette er opskriften på en super lækker og sund dessert. Opskriften kan fx varieres  i form af hvilken form for topping der serveres til. Dette kunne sagtens være et bud på en nem og lækker Paleo/stenalder kost-dessert, men også et bud på en dessert uden gluten og laktose..

Paleopandekager med abrikoser, blåbær og mørk chokolade

Klik for større version.

Opskriften er til 12 stk.

Ingredienser
2 modne bananer
5 spk. kokosmel
3 M/L æg
Smør og/eller kokosolie til stegning

Desuden
Friske bær, frugt, mørk chokolade
kokosflager, eller andet til topping.

Fremgangsmåde
Pil bananerne, skær dem i mindre stykker og blend dem sammen med kokosmelet og æggene, til du har en ensartet masse.

Varm en pande op (gerne en blinispande, hvis du har sådan én) – tilsæt lidt smør eller kokosolie.

Lav mini pandekagerne. Steg 4 af gangen og vær opmærksom på, at pandekagerne ikke tager for meget varme. Steg dem derfor over middel varme.

Sørg for at vende dem ofte – og imens de steger klargøres tilbehøret.

Hver gang du laver en ny omgang pandekager tilsætter du lidt mere smør el. olie til panden.

Server pandekagerne lune sammen med tilbehøret. Det smager f.eks super lækkert med lidt mørk hakket chokolade, frisk frugt og/eller kokosflager over de lune pandekager.

Tip!
Du kan også servere pandekagerne med lidt svitsede lune kanelæbler til lidt creme fraiche eller en anden form for tilbehør.

Pandekagerne kan med fordel, serveres som en del af en brunch eller morgenmåltidet.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Comments

  1. Anja Kallio says:

    De pandekager ser bare lækre ud, dem skal jeg vist have afprøvet.

  2. Kasper Kaas says:

    For nørderne kan pandekagerne med fordel steges i kokosolie, eller til nød til klaret smør:-)

  3. Charlotte Rosell says:

    Lavede dem i dag – mums! Stegte dem i kokosolie og rev lidt 86% chokolade over … yummie!

  4. Signe says:

    Er der nogen som har erfaring med at lave dem dagen inden?
    Mvh Signe

    • linelomholt says:

      Jeg har ofte lavet dem, så jeg har til et par dage. Og det fungerer super godt, bare de lige bliver lunet 🙂

  5. Majken says:

    Er kokosmel det flagede eller det fedtreducerede “rigtige” mel?

Speak Your Mind

*