Kokos/chili-panerede fiskestykker

Ved at panere din fisk i kokos får du en sprød overflade på fisken, samtidig med at du får en rigtig lækker smag. Paneringen kan også anvendes til andre kødtyper, men det bedste resultat opnås, ved at bruge det til fisk. Server fisken til en lækker salat og noget hjemmebagt brød, hvad enten det er som frokost eller aftenmåltid..

Kokosfiske spyd

Klik for større version.

Opskriften er til ca. 4 personer

Ingredienser
650 g. hvid fisk med fast kød*
½ citron
1 æg
100 g. kokosmel
½ bundt kruspersille
1 tsk. chiliflager
Salt og peber

Desuden
Oliven el. rapsolie til stegning

Fremgangsmåde
Start med at duppe fisken fri for overskydende vand med et stykke køkkenrulle. Krydr med salt og peber.

Skær fisken ud i kvadratiske stykker og dryp citronsaften ud over fisken.

Skyl persillen. På et rent skærebræt og hak den meget fint.

Fisk ægget ud i en skål og dyp fisken heri. Vend det i kokospaneringen, der består af; persille, kokosmel, chiliflager, salt og peber.

Vend fiskestykkerne i kokosraspen og begynd at opvarme en tykbundet pande.

Hæld olie på panden og steg fiskestykkerne ved høj varme, i kort tid, til fisken begynder at få en mere fast konsistens.

Tips
*Hvid fisk kan være torsk, kuller, sej, rødfisk og pengasius. Men sørg for, at anvende en fisk som har en god filetform, så du kan skære mindre stykker af den, uden at den er flad som en fiskefilet.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*