Torskerognssalat med krydderurter & grøntsager

Denne salat kan være super god, som en del af en frokost, eller aftensmaden. Salaten kan spises i en sandwich med hjemmebagt groft brød eller sprødt ristet rugbrød, forskellige grøntsager, og en god grøn pesto 😀 .. 

Opskriften er til 3-4 personer

Torskerognssalat med krydderurter og grøntsager

Klik for større version.

Ingredienser
2 dåser torskerogn*
4 store spk. skyr**
½ bundt frisk dild
Saft af ½ limefrugt
3 tsk. kapers
1/4 stor peberfrugt
Salt og peber

Fremgangsmåde
Fjern overskydende væske fra torskerognen og mos den med en gaffel.

Bland torskerognen med skyr, til en ensartet masse.

Skyl og hak krydderurterne og hak ligeledes kaperserne.

Skyl og udhul peberfrugten. Skær den i bittesmå tern.

I torskerognsblandingen, blandes dild, limesaft, kapers, peberfrugt, salt og peber.

Smag det til og lad det trække et par timer i køleskabet, hvis der er tid til det.

Efter salaten har trukket, vil den få mere smag. Servér.

Tip!
*I stedet for torskerogn kan du også anvende 2-2½ ds. tun i vand.

**I stedet for skyr, kan du eventuelt anvende fromage frais, eller andre lignende magre mælkeprodukter.

Salaten kan holde sig cirka 3 dage, tildækket i køleskabet. Varier hvilken form for grøntsager du tilsætter i salaten, hvis det er at fortrække.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*