Efter tilberedning, smager kyllingen lidt som om den faktisk er stegt med en mild barbercue marinade. Det smager super godt, og kan serveres til de fleste former for tilbehør. 😀 I stedet for lakridspulver, kan du også anvende en god lakridssirup, eksempelvis fra Johan Büllow..
Opskriften er til 2 kyllingebryster
Ingredienser
2 stk. ferske kyllingebryster
3 spk. olivenolie
1 spk. akaciehonning
1 tsk. lakridspulver
Salt og peber
Desuden
Pynt med friske krydderurter
Fremgangsmåde
Start med at skære eventuelle sener, eller fedtklumper fra kødet.
Rør en marinade af olie, honning, lakrids, salt og peber. I en skål blandes det godt sammen med kyllingen, til den er helt smurt ind i det.
Lad kyllingen trække i 1-2 timer, på køleskabet, gerne i længere tid. Forvarm ovnen til 200 grader, ved almindelig varme.
På en varm pande steges kyllingebrysterne i ca. 2½ minut, på hver side.
Sæt kyllingen i ovnen og lad dem stege i 15-20 minutter. Tag dem derefter ud af ovnen, og lad dem hvile i ca 5 minutter.
Skær kyllingebrysterne i skiver, eller skråt over, så det ser pænt ud, ved servering.
Skyl og hak krydderurter efter eget valg, ud over kyllingen. Server kyllingen med valgfrit tilbehør.
Tip!
I stedet for kylling, kan du alternativt også anvende kalkun.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind