Hvidløgspasta med kylling, søde tomater & parmesan

Denne ret er en udvidet version af Foodlicious’ Pasta al Agillo. Denne her med søde solmodne tomater, kylling og med en lækker bred italiensk båndpasta. Skal retten efter din smag, være lidt mere i den sunde ende, kan retten sagtens laves med fuldkornspasta 🙂 ..

Hvidløgspasta med søde tomater og kylling

Klik for større version.

Opskriften er til 4 portioner

Ingredienser
400 g. italiensk båndpasta
3-400 g. kyllingefilet
1 dl. god (hvidløgs) olie
3 fed pillet og revet hvidløg
2 store håndfulde blandede søde tomater
1 bakke babysalat
1 bundt alm. kruspersille
Frisk parmesanost (til drys)

Fremgangsmåde
Skær kyllingen i mindre stykker og forsteg det med en smule af olien, salt og peber. Lad det køle let af og gå imens i gang med resten af retten.

Sæt vandet over til pastaen. Når den koger tilsættes båndpastaen og du kan begynde at stege tomaterne på en varm pande i lidt hvidløgsolie.

Babysalaten skylles og afdryppes. Skyl og hak persillen fint og høvl parmesanosten, så du får hele parmesanflager.

På den varme pande, hvor tomaterne er i gang med at stege, tilsættes pastaen, så snart at tomaterne er blevet lidt blødere i konsistensen.

Her tilsættes revet hvidløg resten af olivenolien, den hakkede persille, kyllingen samt den kogte pasta.

Rør godt rundt i pastaen og tilsæt til sidst (lige før servering) babysalaten.

Anret pastaen i portioner og server.

Tip!
I stedet for kylling, kan du f.eks anvende kalkun eller som noget helt andet, kan du anvende fersk laks eller kæmperejer.

Velbekomme. 

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*