Chokoladeovertrukket marshmallows

En nem og hurtig form for ‘konfekt’ eller slik at lave. 😉 Det kan være sjovt at lave med børnene, da de selv kan få lov til at lave deres eget spyd med forskellige former for pynt..

Chokoladeovertrukket marshmallows

Klik for større version.

Opskriften er til ca. 2-3 prs.

Ingredienser
½ pose marshmallows
150 g. mørk chokolade
(gerne 70%)

Eksempler på drys:
Hakkede nødder, frysetørrede hindbær,
kokosmel, krymmel, mm.

Fremgangsmåde
Start med at hakke nødderne, og forberede den øvrige drys, som du vil have på dine skumfiduser.

Smelt nu halvdelen af chokoladen, gerne over vandbad – det kan være nemmere at styre.

Når det hele er smeltet, brækkes den sidste chokolade i mindre stykker, og røres i den varme chokolade.

Imens sættes skumfiduserne på et spyd af en slags – fx et grillspyd. Du kan også undlade at gøre dette.

Pensl eller dyp skumfiduserne i chokoladen og drys dem med den forberedte topping.

Læg dem på en bagepapirsbeklædt tallerken eller sæt spydene i et glas, eller en lille vase.

Lad dem køle af, og chokoladen stivne, gerne i køleskabet.

Server dem, når de er kolde, så chokoladen ikke bliver for blød.

Tip!
Du kan også anvende en mælke, hvid chokolade, eller en blanding af disse hvis det er at foretrække.

Det du anvender som drys, kan også varieres i det uendelige.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*