Stegte bønner med hvidløgsolie & champignons

Denne tilbehørsform opstod faktisk, da jeg en dag lavede en masse forskellige retter ud fra ryd-køleskabet princippet. Det smagte SÅ godt, og har siden da lavet det, da det både er nemt at lave, kan serveres til mange forskellige retter og kan varieres smags-og råvaremæssigt 🙂 ..

bønneret med champingoner og edamamebønner

Klik for større version.

Opskriften er til 3 personer

Ingredienser
ca. 3 spk. hvidløgsolie
250 g. champignons (gerne mørke)
3 store håndfulde frosne haricot verts
1½ håndfuld edamamebønner
Frisk kværnet peber & havsalt

Fremgangsmåde
Tag bønnerne ud fra fryseren og varm en tykbundet pande op.

Imens ordnes champignonerne, der skylles grundigt og skæres i skiver.

Steg dem på den varme pande i halvdelen af olien.

Tilsæt nu begge typer bønner, sammen med resten af olien.

Når de er ved at være færdige, efter et par minutter, hvor de er blevet vendt nogle gange, krydres de med havsalt og friskkværnet peber.

Server med det samme.

Tip!
Det smager også super godt, hvis du tilsætter lidt sprødstegt bacon til retten, da du tilføjer en røget smag. Anvend da bacon i tern af god kvalitet.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*