Kakaomoussé med avocado & banan

Sunde snacks og desserter, kan man i min verden, aldrig få nok af! Denne kakao/chokolademoussé er der efterhånden rigtigt mange bud på, ude i blogverdenen – her er mit bud på den. Jeg ELSKER denne mousse, og er man ikke vild med avocado, skal man altså ikke lade sig forskrække, af denne opskrift. For avocadoen kan ikke smages, den bidrager blot med en fed og lækker konsistens, til desserten. Absolut en dessert man skal prøve, hvis man som mig, er vild med chokolademoussé, men gerne vil spare lidt på kaloriekontoen 😉 ..

Opskriften er til 2 portioner

Sund chokomousse1

Klik for større version.

Ingredienser
2 modne bananer
2 modne avocadoer
4 store spk. usødet kakaopulver
1-2 tsk. honning
En anelse vaniljepulver
(altså ikke det samme som vaniljesukker)
Evt. en anelse øko appelsinsaft el. skal

Desuden
Pynt med forskellige nødder (fx hassel – el. pistacienødder)
Friske bær el. frysetørret frugt/bær.

Fremgangsmåde
Pil bananerne, del dem i mindre stykker og hæld dem i en skål.

Deri tilføjes indholdet af 2 avocadoer, samt de resterende ingredienser. Mos det let sammen og blend det godt sammen, med en stavblender, til der ikke er nogen klumper i.

Smag det til og sæt det på køl, så den kan blive kold og stå og samle sig og smagen fremmes. Du kan sagtens spise den med det samme, hvis du ikke har tålmodighed til at vente 🙂

Du kan pynte moussén med frugt, nødder, bær eller nødder. Du kan også helt lade vær – jeg synes dog det er lækkert med lidt konsistens og lidt topping på.

Tip!
Lav en appelsin/chokomoussé, ved at tilsætte lidt appelsinsaft eller øko appelsinskal. Du behøver ikke at tilsætte det – det smager helt fantastisk uden 😉 blot info, hvis du vil variere den lidt smagsmæssigt.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*