Hjemmelavet vaniljeflødeis med knuste OREO

Denne opskrift på is, er super nem at have med at gøre, samtidig med at den er nem at variere fra gang til gang. Du kan tilsætte alt lige fra friske/frosne bær, til hakket chokolade eller nødder og meget mere. Denne variant er med lækre knuste OREO og er super lækker! 😉

Klik for større version.

Opskriften er til 3-4 personer Ingredienser 4 pasteuriserede helæg 3½ dl. sukker 1 vaniljestang (kornene derfra) 3½ dl. piskefløde 12-15 OREO kiks Desuden F.eks friske bær til pynt ved servering Fremgangsmåde Start med at flække vaniljestangen, skrab kornene ud og mos det sammen med 1 tsk. af den samlede mængde sukker. Pisk helæggene med vanilje og sukker til en ensartet tyk æggesnaps. I en anden skål piskes fløden let og vendes forsigtigt i æggemassen. Knus kiksene og blend dem i en lille blender eller en ren kaffekværn. Rør det nu i ismassen og smag det til, om der evt. skal lidt flere kiks i. Det kan være en fordel at isen ikke er helt vildt gennemtrængende i smagen af  kiksene, når du laver den – da du får en meget mere balanceret smag af OREO, hvis du knuser lidt kiks over desserten ved servering. Hæld nu ismassen i en beholder med et tætsluttet låg og sæt det i fryseren. Det tager omkring 5-7 timer før isen er klar til servering – men lad den gerne være i fryseren natten over, det bliver den kun bedre af. Server f.eks isen med lidt friske bær, hakkede OREO’s eller noget helt andet. Tip! Smagen i isen, kan varieres fx ved at tilsætte lidt revet marcipan, økologisk appelsinsaft/skal, grofthakkede nødder, hakket chokolade eller noget helt andet.

Velbekomme. ___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*