Torskerognsdeller med dild

Det kan være en udfordring, at få fisk nok ind i kosten. Denne opskrift er et bud på hvordan man nemt kan lave en velsmagende ret, hvor fisk indgår som såvel børn som voksne også kan spise. Server f.eks torskerognsdellerne til en grov salat og nogle små stegte kartofler med friske krydderurter..

Torskerognsdeller2

Klik for større version.

Opskriften er til 10-12 stk.

Ingredienser
600 g. torskerogn i dåse
1 æg
1 løg
4 spk. boghvedemel
(eller alm. hvedemel)
1-2 spk. citronsaft
1 bundt frisk dild
Salt og frisk kværnet peber

Desuden
Olie til stegning

Fremgangsmåde
Tag torskerognen ud af dåsen og hæld det i en skål, rør det med salt og peber. Sørg for at torskerognen bliver most godt ud.

Skyl og pil løget, som hakkes fint eller river groft. 

Bland løget og de øvrige ingredienser sammen med torskerognen, under omrøring, til du har en fast ‘fars’. Lad den hvile på køl i ca. ½-1 times tid.

Tag farsen ud af køl og steg frikadellerne over middelhøj varme, til de er blevet gyldne på begge sider.

Efter de er stegt, lad dem trække i 10-15 minutter, til de får en fastere konsistens (kan undlades).

Tip!
Vil du hellere anvende frisk torskerogn eller røget torskerogn kan du sagtens gøre det i stedet for at anvende det fra dåse.

Meningen med denne opskrift er at det skal være en nem tilgang til at få indtaget flere retter med fisk, som børn også kan lide. Er der nogle til overs efter aftensmåltidet kan det med fordel anvendes til madpakken – på den måde undgår du også madspild.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*