Det er virkelig blevet en populær ting, at vi spiser tapas herhjemme. Det er jo egentligt “bare” spaniernes måde at samle små lækre lune og kolde retter – sammen med en masse små hapsere, dips, brød og meget andet. De her lækre søde, saftige og baconsvøbte dadler vil derfor være helt perfekte i en sådan sammenhæng.. 😉
Opskriften er til 4 personer
Ingredienser
200 g. dadler uden sten – ikke for bløde
1 pakke bacon i skiver
Fremgangsmåde
Start med at skære baconskiverne over i halve skiver og rul dadlerne i dem.
Fordel dem i et ovnfast fad, med bagepapir i bunden. Placer dem, så baconlukningen, vender nedad. Stik evt. en tandstik igennem dem, så baconskiverne ikke folder sig ud under stegningen.
Bag dem i ovnen i 20-30 minutter, til baconet er blevet sprødt. Lad dem afkøle let og server dem lune.
Tip!
Er du ikke så meget til den ‘normale’ bacon, kan du anvende parma eller serranoskinke – efter samme princip. Det er også lidt mere fedtfattigt og smager virkelig lækkert!
Server dadlerne som en slags appetitvækker, til en middag eller til et andet arrangement.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind