Bacondadler; En lækker snack eller tapastilbehør

Det er virkelig blevet en populær ting, at vi spiser tapas herhjemme. Det er jo egentligt “bare” spaniernes måde at samle små lækre lune og kolde retter – sammen med en masse små hapsere, dips, brød og meget andet. De her lækre søde, saftige og baconsvøbte dadler vil derfor være helt perfekte i en sådan sammenhæng.. 😉 

Klik for større version.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser
200 g. dadler uden sten – ikke for bløde
1 pakke bacon i skiver

Fremgangsmåde
Start med at skære baconskiverne over i halve skiver og rul dadlerne i dem.

Fordel dem i et ovnfast fad, med bagepapir i bunden. Placer dem, så baconlukningen, vender nedad. Stik evt. en tandstik igennem dem, så baconskiverne ikke folder sig ud under stegningen.

Bag dem i ovnen i 20-30 minutter, til baconet er blevet sprødt. Lad dem afkøle let og server dem lune.

Tip!
Er du ikke så meget til den ‘normale’ bacon, kan du anvende parma eller serranoskinke – efter samme princip. Det er også lidt mere fedtfattigt og smager virkelig lækkert!

Server dadlerne som en slags appetitvækker, til en middag eller til et andet arrangement.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*