Ovnbagte laksepakker med rejer & krydderurter

Kombinationen af laks, rejer, hakket krydderurter og økologisk citron er virkelig lækkert! Server pakkerne med en hjemmelavet tzatziki, stegte ovnkartofler og en lækker salat – eller en anden form for grøntsager – enten som hovedret eller som en frokostret 😉 ..

Opskriften er til 4 personer

Laksepakker med rejer1

Klik for større version.

Ingredienser
4 stykker laks
3-400 g. rejer
1 bundt persille el. dild
1 hel citron – gerne øko
salt og peber

Desuden
Hjemmelavet tzatziki
Ovnstegte kartofler og rodfrugter

Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader ved alm. varme.

Start med at skylle og hakke persillen/dild fint. Skyl citronen og skær toppen, samt bunden af.

Dernæst skærer du siderne af, prøv på at få det hvide med, fra citronen – det kan være ret bittert at spise.

Skær citronen i filetter, som det ses på billedet.

Læg hvert laksestykke på et stykke folie og fold det lidt op om laksen, så væsken laksen og rejerne vil udskille, ikke kan rende ud.

Krydr laksene med salt og peber. Skyl rejerne og “vrid” dem let. Fordel rejerne ligeligt ovenpå, derefter persille/dild og til sidst citronen.

Bag laksepakkerne halvt lukket i 19-20 min. Lad dem derefter trække i 2-3 min. udenfor ovnen og server derefter.

Tip!
I stedet for laks kan du med fordel anvende andre fisketyper.

Det er vigtigt at vi indtager fisk nok, da det indeholder vigtige vitaminer, mineraler og gode fedtsyrer for vores organisme – prøv dig frem, med forskellige fiskeretter og indtag det gerne 2 gange om ugen, som hovedmåltid.

Velbekomme.

 ___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*