Saftig glaseret skinke med dijonsennep & brun farin

Hvad end det serveres til højtider, eller som en del af en helt almindelig hovedret, smager glaseret skinke nu virkelig godt. Det er mega nemt at lave og kan serveres med et utal af former for tilbehør. Jeg koger altid først min skinke – og så bliver den bagt færdig i ovnen med glaseringen på. Det er ikke nødvendigvis den mest rigtige måde, men det er ret nemt og hurtigt lige at lave 😀 ..

Opskriften er til 4 personer.

Ingredienser
1 lille landskinke (á ca. 1 kg.)
Peberkorn og 5-6 laurbær blade

Glasering
1 dl. brun farin
2 spk. stærk dijonsennep
Frisk kværnet peber

Fremgangsmåde
Start med at koge skinken efter anvisning på pakken. Jeg kogte den i ca. 30 min. i kogende vand, over middel varme og lod den stå og hvile lidt. Husk at op – og nedjustere, alt efter vægten på din skinke. 

Rør den brune farin sammen med senneppen, smør skinken godt ind i det og sæt den ind midt i en forvarmet ovn ved 200 grader. 

Bag den i ca. 20 minutter, lad den køle let af og skær den ud til servering. 

Tip!
Det smager også super godt, hvis du tilsætter lidt friskrevet øko appelsinskal og/eller saft i glaseringen. 

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*