Nem tunsalat med æg & sprøde grøntsager

Jeg synes det kan være svært, at blive ved med at være kreativ, hvad det angår retter med fisk. Nogle gange må det bare gerne være nemt at have med at gøre og her passer denne ret rigtigt godt ind. Den er nemlig både nem at lave, smager frisk og lækkert, og så kan du altid variere det, rent smagsmæssigt, ligesom du ønsker det..

Opskriften er til 2 store portioner

Tunsalat med æg

Klik for større version.

Ingredienser
2 ds. tun i vand
2-3 kogte æg
2 håndfulde frisk spinat
1 bundt blandet salat i potte
1 stor rød snackpeber
1 stor gulerod
1/4 agurk
1 citron

Eventuelt
Ristet fuldkornsrugbrød og
en cremet krydderurtedressing

Fremgangsmåde
Start med at skylle alle grøntsagerne, koge æggene, lav dressingen, samt rist rugbrødet, hvis du vælger at servere det til salaten.

Tunen drænes for vand og grøntsagerne skæres ud i passende og mundrette stykker.

Guleroden skrælles og skæres i tynde skiver med en skræller. Skær peberfrugten i tynde skiver, og agurken skæres i mindre bidder.

Den blandede salat skæres groft ud, blandes med spinatbladene og de øvrige grøntsager, der nu blandes med tunen og fordeles på den tallerken eller fad du vil servere det på.

Pil æggene og anret dem sammen med salaten samt et par citronbåde og evt. e skive sprødristet rugbrød og lidt hjemmelavet krydderurte dressing.

Tip!
Salaten kan varieres med mange forskellige former for friske grøntsager.

Tunen kan ligeledes byttes ud med andre kødtyper eller fisk.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*