Æble pæredessert med makroner

Nærmest uanset hvilken årstid vi taler, er det lækkert med desserter i lag. 😀 De kan smagsmæssigt laves lidt mere friske, så de ikke føles så tunge smagsmæssigt og dermed tilpasses til sæsonen. Denne dessert er super nem at lave, og passer til mange forskellige retter..

Æble pære dessert med vanilje

Klik for større version.

Opskriften er til 4 portioner

Ingredienser
1 portion æble/pære mos
½ pose makroner
1/4 liter piskefløde

Fremgangsmåde

Start med at tilberede mosen, ud fra opskriften.

Når den er kølet helt af og smagt til, kan du begynde at lave desserten.

Pisk nu fløden, til den får en let og luftig konsistens.

Anret desserterne i 4 ens glas eller 1 skål. Fordel knuste makroner i bunden.

Ovenpå dem, fordeles et godt lag mos og derefter fløde. Fortsæt til der ikke er mere mos eller fløde tilbage.

Dæk desserten over og lad den trække 2-5 timer på køl.

Tip!
Anretningen bliver klart flottest i nogle pæne glas.

Dryp gerne en god slags rom hen over makronerne – giver en lækker smag. Du kunne også drysse lidt hakket mandler eller hasselnødder sammen med makronerne

I stedet for letpisket flødeskum kan du også lave en lækker hjemmelavet vaniljecreme. Det vil bestemt ikke gøre desserten ringere.

Opskriften minder meget om en gammeldags æblekage, bare bedre.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*