En ret, alle kender, der er rigtig nem og hurtig at lave 😀 Det er også en ret, der kan varieres i det uendelige, med forskellige typer af fyld, alt efter hvad du bedst kan lide. Dette er blot til inspiration – du kan anvende den som morgenmad, som en del af en brunch, eller noget helt andet..
Opskriften er til 1 stk.
Ingredienser
3 mellemstore æg
½ dl. mælk
1 håndfuld frisk spinat
1 skive skinke
Desuden
Tomat
Olie til stegning
Salt og peber
Fremgangsmåde
Varm en pande op med lidt olie, ved middelvarme.
I en si, skylles spinaten og tomaterne skæres ud.
Pisk æggene med mælk, salt og peber, og hæld dem derefter ud på den varme pande.
Du skal ikke røre i æggene eller noget. Når omeletten er begyndt at tage farve, på den nederste del, fordeles den afdryppede spinat og skinken på den ene halvdel af omeletten.
Når du kan se, at alt ægget er stegt, og det dermed ikke er flydende mere, vippes den anden del af omeletten, over fyldet og tages af panden.
Server omeletten med det samme, sammen med tomaterne, krydr evt. omeletten med salt og peber.
Tip!
I denne ret, er typen af fyld, helt op til dig. Du kan variere den, ved at tilsætte svitsede svampe, skinke og Gouda eller Emmentaler ost, laks, eller noget helt andet.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind