Tripple chocolate cookies

Faktisk har jeg haft lavet disse lækre cookies et par gange – og de er lige gode hver gang 🙂 kombinationen af de 3 slags chokolade og den sprøde og seje konsistens kagerne får, er helt fantastisk – præcis som cookies skal være 😀 .. 

Opskriften er til 12 stk.

tripple chocolate cookies

Klik for større version.

Ingredienser
100 g. blødt smør
75 g. brun farin*
75 g. rørsukker*
1 æg
125 g. hvedemel
75 g. havregryn
½ tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
50 g. hvid chokolade
50 g. mælkechokolade
50 g. mørk 70% chokolade

Fremgangsmåde
Lad smørret ligge og blive godt blødt og forvarm ovnen til 180 graders almindelig varme.

Afvej alle ingredienserne og hak chokoladen.

Nu røres den bløde smør, til en ensartet masse, sammen med begge slags sukker.

Tilsæt nu ægget under omrøring, hvorefter du tilsætter alle de tørre ingredienser.

Til sidst tilsættes den hakkede chokolade.

Form dejen til 12 lige store kugler, der fordeles på 2 bagepapirsbeklædte bradepander (med god afstand mellem dem). Tryk dem let flade.

Bag dem midt i oven i 15-20 minutter, til de har fået en gylden farve.

De bliver sprøde, når de ligger og køler af, så lad dig ikke forskrække af, at de ikke er det, når de kommer ud af ovnen.

Når de er kølet helt af, på en bagerist, spises de eller opbevares i en ilttæt beholder.

Tip!
Du kan i stedet for tre slags chokolade, eksempelvis anvende en blanding af din favorit chokolade og nødder eller 3 slags nødder.

*Er du insulinresistent eller vil du bare gerne erstatte sukkeret med et sødemiddel, der dog stadig er naturligt fremstillet, kan du eksempelvis anvende tilsvarende mængde Sukrin/Stevia og sukrin gold. Det giver den samme gode smag! 🙂

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*