Hjemmelavede hotdogs

Nogen gange, skal madlavningen bare gå hurtig og være nemt – og så er hjemmelavede hotdogs da en god løsning. Har du mulighed for selv at lave brødene, det det klart at foretrække. De hjemmelavede varianter (se opskriften nedenfor) er super lækre, luftige og virkelig smagfulde. Anvender altid den opskrift, hvis vi får hotdogs – og husk så ikke at gå på kompromis med kvaliteten af de pølser, som du anvender. Det har virkelig meget at sige, hvilken slags der anvendes i hotdogs. For mig har det i hvertfald 🙂 Tilføj derefter fyld efter smag..

Opskriften er til 6 stk.Hotdog1

Ingredienser
½ portion fuldkorns pølsebrød
6 pølser af god kvalitet*

Ketchup, dijonsennep, remoulade –
finthakket løg, (ristede løg), syltede agurker
(eventuelt fintskåret agurk og tomat)

Fremgangsmåde
Bag brødet efter anvisning på opskriften, eller køb nogle brød, hvori der er lidt ‘gods’ i. Med dette menes der naturligvis fuldkorn 😉

Steg pølserne og undgå gerne at de sprækker.

Sæt det hele på bordet, så kan man selv sammensætte sin hotdog, som man gerne vil have den 🙂 – og så er det bare lidt ekstra hyggeligt, ved spisebordet.

Tips
*Det kan fx være fra slagteren, eller af en god (økologisk) variant.

Skal retten være en anelse sundere, kan du jo servere en grov og mættende salat som tilbehør – fx en salat, hvori der indgår kål. På den måde får du også en masse sunde fibre med ind i retten. Ellers kan forskellige grøntsagsstave også være en god løsning.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*