‘Den bedste dip-dressing’

Denne dressing lavede min mor altid, da jeg var yngre og den smagte altid helt fantastisk og passede altid til mange forskellige retter. Derfra blev jeg inspireret til at udarbejde denne opskrift. En super god opskrift, der godt kan minde om en klassisk ‘thousand island dressing’, og der kan serveres som tilbehør til bl.a salater, som en slags dip til grøntsagsstave, chips eller som en dressing til forskellige grill-retter 😀 ..

Thousand island dressing

Klik for større version.

Opskriften er til 3-4 personer

Ingredienser
2½ dl. creme fraiche 9%*
2½ spk. ketchup
1 tsk. ‘Madras karry’
1 tsk. rørsukker
Salt og peber

Fremgangsmåde
I en skål røres creme fraiche sammen med salt og peber.

Derefter tilsættes de øvrige ingredienser. Smag dressingen til, dæk den til og sæt den på køl.

Lad den gerne stå og trække i et par timer, hvis du har tiden til det, ellers kan den sagtens serveres med det samme.

Tip!
*Du kan sagtens anvende fromage frais, kvark eller skyr i stedet for, hvis den skal være lidt mere fedtfattig.

Alternativt, kan du gøre dét, at hvis du stadigvæk gerne vil have den runde smag i dressingen, at du anvender et magert mælkeprodukt, og så tilsætter 1-2 tsk. god mayonnaise.

Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*