‘Den bedste dip-dressing’

Denne dressing lavede min mor altid, da jeg var yngre – den smagte altid helt fantastisk og passede altid til mange forskellige retter. Derfra blev jeg inspireret til at udarbejde denne opskrift. En super god opskrift, der godt kan minde om en ‘thousand island dressing’, og der kan serveres som tilbehør til bl.a salater, som en slags dip til grøntsagsstave eller som en dressing til forskellige grill-retter..

Opskriften er til 3-4 personer
Thousand island dressing
Ingredienser
2½ dl. creme fraiche*
2½ spk. ketchup
1 tsk. ‘Madras karry’
1 tsk. rørsukker
Salt og peber

Fremgangsmåde
I en skål røres creme fraiche sammen med salt og peber.

Derefter tilsættes de øvrige ingredienser. Smag dressingen til, dæk den til og sæt den på køl.

Lad den gerne stå og trække i et par timer. Server.

Tips
Du kan sagtens anvende fromage frais, kvark eller skyr i stedet for, hvis den skal være lidt mere fedtfattig.

Alternativt, kan du gøre dét, at hvis du stadigvæk gerne vil have den runde smag i dressingen, at du anvender et magert mælkeprodukt, og så tilsætter 1-2 tsk. god mayonnaise.

Velbekomme.

Share

Speak Your Mind

*