Laks i asiatisk inspireret marinade

For at fiskeretter ikke altid skal være som de plejer er det super godt at variere måden som du tilbereder den på. 😉 Dette er en meget asiatisk måde at tilberede laksen på, hvor fisken er marineret i en blanding af soya, honning, sesamolie & hvidløg – det smager super godt og så kan fisken serveres til de fleste former for tilbehør..

Klik for større version.

Opskriften er til 2 personer

Ingredienser
2 stk. laksestykker
1 fed hvidløg
2 spk. soya
1 spk. honning
1 spk. sesamolie
Salt og peber

Fremgangsmåde
Læg gerne laksen i marinaden ½-1 døgn før den skal anvendes.

Lav en marinade af knust hvidløg og de øvrige ingredienser.

Læg laksen i en bøtte og hæld det ud over laksen.

15-20 minutter før du skal bage laksen forvarmes ovnen til 200 grader.

Læg laksen i et ovnfast fad og hæld lidt af marinaden over den.

Bag laksen i 11 minutter i en 200 grader varm ovn.

Når den er færdig lader du fisken trække i et par minutter, hvorefter den serveres.

Tip!
Denne marinade kan anvendes til flere forskellige fisk eller skaldyr.

Server fisken til en hurtig nuddelret med masser af grøntsager i, eller en anden form for grov og mættende salat.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*