Sommerlige vandmelonhapsere med limejordbær og frisk mynte

Her er de lækreste friske sommerhapsere, som gør sig virkelig godt på et tapasbord, som en del af en buffet, som appetizer eller som en sund lille snack her i sommermånederne 😀 De lækre limejordbær giver lige et frisk indspark til de ellers søde frugter, sammen med de friske hindbær..

Klik for større version.

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser
ca. 1/3 stor vandmelon
100-150 g. store jordbær
Limesaft
ca. ½ bakke friske hindbær
Frisk mynte eller citronmelise

Fremgangsmåde
Start med at skylle bærrene, så de kan ligge og dryppe fri for vand på et rent klæde, inden du begynder at skære melonen.

Toppen nippes af jordbærene og de skæres i lidt tykke skiver. Læg de pæneste skiver i en skål og hæld lidt limesaft over dem. Lad dem gerne trække i lidt tid, så de kan trække smag.

Når de skal serveres, skylles vandmelonen og skrællen skæres fra – også den hvide del. Skær helt firkantede hapsere i cirka 3×3 cm.

Læg vandmelonstykkerne på et lille fad eller en stor tallerken. Læg en skive limejordbær og dernæst friskskyllet mynteblade og til sidst et friskt hindbær. Sæt små spyd i og servér.

Tip!
Melonhapserne kan med fordel laves i god tid inden de serveres, jeg ville i såfald så blot vente med at ligge de friske urter på, når de skal serveres, så urterne ikke falder sammen.

Velbekomme.
___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – Instagram HER – og Bloglovin’ HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*