Boghvedepandekager med kanel & blåbær

Dette er en nem måde at lave pandekager på, der hverken indeholder tilsat sukker, gluten eller laktose – win win 😉 De smager super godt og kan serveres både som en del af en brunch, som en form for sund dessert eller noget helt andet. Jeg serverede skyr rørt med kanel, friske bær og hakkede nødder til..

Opskriften er til 8-12 stk.

Boghvedepandekager med kanel og blåbær

Klik for større version.

Ingredienser
2 mellemstore bananer
2 æg
1 tsk. stødt kanel
2 spk. blå birkes
40 g. boghvedemel
1½-2 dl. friske blåbær

Desuden
Smør til stegning.

Fremgangsmåde
Start med at mose eller blende bananerne, til der ikke er flere klumper tilbage.

Tilsæt nu æggene og pisk det sammen med bananerne, til du har en let og luftig masse.

Derefter tilsættes de øvrige ingredienser under omrøring. Pas på at du ikke får smadret bærene.

Steg pandekagerne på en varm pande i smør. Vær opmærksom på, at de ikke får for meget varme, da de nemt tager farve.

Server pandekagerne lune, f.eks med frisk frugt eller bær.

Tip!
Jeg valgte at lave pandekagerne på en almindelig pande, så de blev lidt større, end f.eks amerikanske pandekager – jeg fik det til 8 mellemstore. Laver du dem på en blinispande, vil portionen ca. være til 12 stk.

Boghvedemel kan erstattes af kokosmel.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*