Sprøde quesadillas med mozarella, landskinke & frisk basilikum

Quesadillas er super nemme at lave og er velegnet som en nem forret, mellemmåltid eller som tilbehør til en gang mexikansk mad. Disse er lavet helt klassisk – dog med fuldkornstortillaer, så de er lidt sundere. Det lækre ved denne ret, er at du kan anvende alverdens former for fyld og f.eks. servere dem til en god gang guacamole eller anden dyppelse 😉 ..

Quesadillas med landskinke og pesto

Klik for større version.

Opskriften er til 12 stk.

Ingredienser
6 (fuldkorns) tortillapandekager
6 spk. god pesto (se f.eks. HER)
2 mozarellabøffer
6 skiver god landskinke
ca. ½ bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde
Gør alle ingredienserne klar og find en stor pande, med en god teflonbelægning.

Tortillaerne smøres med ca. 1 spiseskefuld pesto pr. pandekage.

På den ene halvdel af pandekagerne fordeles skinke, smuldret mozarella og en anelse frisk skyllet basilikumsblade. Derefter vippes den side af tortillaen uden fyld over den med fyld, således at du har én sammenfoldet pandekage (en halvmåne om man vil).

Her kan du også anvende en grillpande.

Steg dem på en varm pande over middelhøj varme, til de får en gylden farve.

Tag den af panden og fortsæt med resterende fyldte pandekager. Skær dem midt over i kvarte og server dem med en form for dyppelse.

Tip!
I stedet for landskinke, kan du også anvende parma – eller serranoskinke. Quesadillaerne kan også laves med forstegt kylling skåret i tynde strimler eller skiver.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*