Hjemmelavet chaisirup, har så meget jul over sig, med alle de lækre krydderier som den indeholder. Om man er mest til at drikke den varm – eller om man helst vil nyde den kold, det er jo fuldstændig individuelt. Den varme er fx super lækker her i den kolde tid, men den kolde kan altså også noget: så gør som du vil, men prøv at lave siruppen selv, den er virkelig god! 😀
Opskriften er til 2 portioner

Ingredienser
Cirka 1 cm sirup pr portion efter smag
2-3 dl. mælk – kan fx skummes;
– hvilket kun gør den endnu bedre
Fremgangsmåde
Find de glas eller kopper, som du vil servere drikken i.
Jeg kan ind i mellem rigtig godt lide drikken kold, alt efter lejligheden.
Jeg hælder normalt bare en god cm. sirup i glasset, sammen med en lunet eller kold mælk og gerne også lidt isterninger.
Super nemt – men også lige til at få point i bogen af gæsterne, for den lækre hjemmelavede sirup.
Tip!
Har du en god mælkeskummer, er det super lækkert med skummet mælk, til denne drik.
Velbekomme.
___________________________________________________________________
Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!
Speak Your Mind