Sprød rugbrøds sandwich med torskerognssalat

En nem frokost, en god måde at få fisk ind i de forskellige måltider, og så smager det rigtigt lækkert. 😀 Kan man ikke lide torskerogn kan man udskifte det og lave den samme opskrift, men med tun eller laks i stedet for..

Rugbrødssandwich med torskerognssalat

Klik for større version.

Opskriften er til 2 potioner

Ingredienser
2 store skiver groft rugbrød
1 portion torskerognssalat
2 spk. god grøn pesto

Desuden
Salatblade
Søde cherry tomater
Agurkeskiver
Revet gulerod

Fremgangsmåde
Torskerognssalaten og pestoen kan tilberedes dagen før, at denne ret skal laves, fx til frokost.

I en varm ovn, eller på en brødrister ristes rugbrødsskiverne til de bliver helt sprøde udenpå og lune og bløde indeni.

Imens brødet ristes, skylles grøntsagerne og skæres i mindre stykker.

Tomaterne halvveres, agurkerne skæres i tynde stave, guleroden rives og salaten gøres der ikke noget ved.

Skær brødet skråt over, når det er kølet let af – smør den grønne pesto på og fordel salatbladene på rugbrødet.

Torskerognssalaten fordeles ovenpå salatbladene og til sidst fordeles grøntsagerne derpå – og til sidst ligges den anden halve rugbrødsskive på sandwichen.

Servér.

Tip!
Dette er et sundt alternativ til en god og mættende sandwich, hvori der ikke indgår lyst brød i, der indgår fisk i retten, som er sundt – og så smager det rigtigt godt, samtidig med at det er et måltid, som de fleste kan finde ud af at tilberede.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

Share

Speak Your Mind

*