Champignonsomelet med goudaost & basilikum

En nem måde at få en proteinholdig morgenmad, der smager super godt, og der også sagtens kan serveres til andre måltider end morgenmaden el. brunch. 😀 Varier indholdet af omeletten, alt efter hvad du lige har af råvarer i køleskabet..

Opskriften er til 1 stk.

Champignonsomelet med gouda og basilikum

Klik for større version.

Ingredienser
1 god håndfuld store champignons
Et par små skiver goudaost
Lidt frisk basilikum
3 æg
1/4 dl. mælk
Salt og peber

Desuden
Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde
Start med at rense champignonerne og skær dem i mindre stykker.

Rist dem på en varm pande, til de er gennemstegte.

Imens skylles basilikummen og osten skæres i små skiver.

Pisk æggene let sammen med mælk, salt og peber og hæld dem på en varm pande.

Når æggene er begyndt at sætte sig og få konsistens, ligges osten på den ene halvdel af omeletten. Når den er smeltet lidt, tilsættes basilikum og champignons, på samme side.

Vend den anden side af omeletten over fyldet og lad den stege i et par minutter til ægget har sat sig helt.

Vend den evt. én gang til og servér.

Tip!
I omeletten kan du tilsætte mange forskellige former for fyld – det kan være alt lige fra ost og skinke, skinke og spinat (se her) eller en omelet med laks og forskellige grøntsager.

Det er kun fantasien der sætter grænser.

Velbekomme.

___________________________________________________________________

Husk at du kan finde Foodlicious’ officielle Facebook side lige HER – samt via Bloglovin’ lige HER. Del også gerne dine bud på opskrifterne fra bloggen under tagget #Foodliciousopskrift på Instagram!

 

Share

Speak Your Mind

*