Skyr med hindbærsmag

Dette er en nem måde at lave sin egen hurtige sunde dessert, der endda er proteinrig på grund af skyrens høje proteinindhold. Det kan anvendes som en slags hjemmelavet yoghurt, eller det søde element i en hjemmelavet brunch. Du kan også anvende andre former for sirupper, eller frisk blendede bær, og dermed helt undgå at tilsætte sukker..

Opskriften er til 1-2 portioner

hindbærskyrIngredienser
1 bæger Løgismose skyr (350 g.)
ca. 3 tsk. hj.lavet hindbærsirup

Fremgangsmåde
Anvend gerne god en hjemmelavet hindbærsirup (find opskriften her).

Du kan også blende lidt friske hindbær – enten helt uden eller med en smule tilsat sukker, og røre det sammen med den cremede skyr.

Lad det gerne stå og trække i køleskabet i et par timer, for at smagen bedre kan sætte sig. Men det kan sagtens spises med det samme.

Tips
Server fx retten som en sund og hurtig brunch. Det kan være sammen med noget ristet rugbrød, scrambled eggs og lidt frisk frugt.

Velbekomme.

 

Share

Speak Your Mind

*